Stockholmi kruiisilt naasnud mees sattus Viking Line'i laeval ohtlikku olukorda, kirjutab Iltalehti.

Sõbraga koos kruiisireisil olnud mees läks öösel üksinda laeva pubisse, et õlut juua. Pubi pandi küll varahommikul kell 4 kinni, ent sinna võis edasi istuma jääda. Pubisse saabunud umbes 14-16-liikmeline kamp istus mehe kõrvallauda, kaasas suur kogus laeva tax-free poest ostetud alkoholi.

Kambas olnud umbes 35-aastane mees istus peksuohvri kõrvale ning hakkas rääkima jäähokist. Kuna vestlusteema ei pakkunud huvi, siis lõpetas ohver jutu ning teatas, et läheb kajutisse. Jäähokihuviline mees takistas aga lahkumist ning hakkas kajutisse minna tahtnud meest pedofiiliks sõimama.

Veel hiljem lükkasid kaks jõugus olnud meest ohvri pikali, kui too üritas lifti põgeneda.

Peksmisele sattus peale korruse koristaja, kellel ohver palus politsei kutsuda. Koristaja kutsuski kohale turvamehe. Vägivaldne kamp lahkus sündmuskohalt.

"Koristaja oli tõeline päästeingel. Nüüd usun, et Läänemerel sõitvatel laevadel võib juhtuda mida iganes," rääkis hullemast peksust pääsenud mees Iltalehtile.

Viking Line'i infojuht Johanna Boijer-Svahnströmi sõnul märgati vahejuhtumit valvekaameratest ning turvamehed olidki juba teel. "Uurime juhtunut põhjalikult. Turvasüsteem töötab meil ööpäevaringselt ning turvamehed teevad regulaarselt ringkäike laeval," rääkis Boijer-Svahnström.

Sündmuse kohta tehti kuriteoteade.