Politsei sai 8. detsembril kell 14.49 teate Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinna-Narva maanteel 190. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest. Kokku põrkasid sõiduauto Opel ja veoauto Volvo. Sõiduautos olnud viiest inimesest kaks hukkusid, kolm toimetati haiglasse, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Esialgse info kohaselt liikus sõiduauto Opel Narva suunas, kui sõiduautost sooritati möödasõit. Möödasõitu sooritanud sõiduauto riivas ümberreastumisel sõiduautot Opel, mis kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku veoautoga. Liiklusõnnetuse toimumiskohas on teeolud väga libedad.

Õnnetus juhtus maanteel, kus kiiruspiirang oli 90 kilomeetrit tunnis.

Õnnetuses hukkusid mees ja naine. Hukkunud isikute andmed on hetkel selgitamisel. Sõiduautos viibisid veel üks naine ja kaks last, kes toimetati haiglasse. Esialgsetel andmetel kasutasid kõik sõidukis olnud inimesed turvavööd, lastel kasutati korrektset turvavarustust. Veoauto juht vigastada ei saanud, ta on kaine.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus.

Õnnetuse tõttu oli liiklus mitu tundi suletud ja politsei suunas Sinimäe kaudu ümbersõidule. Kella 18-ks liiklus taastati.

Õnnetuse asukoht kaardil: