Nimelt osalesid riigikogu liikmed Deniss Boroditš, Kalvi Kõva, Karel Rüütli, Lauri Laasi, Meelis Mälberg, Rannar Vassiljev ja Vladimir Velman osalesid 19.-23. septembrini rahvusvahelistel parlamentaarsetel spordivõistlustel Moskvas.

Riigikogu prtessitalituse teatel olid esimesed mängud reedel 20. sept. ning Eesti laeks jäi 10. koht. Turniiri võitis võitis Poola, Venemaa oli teine ja Leedu kolmas.

Sellel parlamentaarsel spordivõistlusel Venemaal käis riigikogu meeskond esimest korda. Samas on riigikogu jalgpallimeeskond on osalenud mitmel turniiril nii Eestis kui ka mujal. Igal aastal kohtutakse Soome Eduskunta meeskonnaga ja Läti Seimiga tänavu juunis, neid võideti 6:0.

Kokku osalesid võistlustel 11 riigist 140 saadikut. Riikideks olid Eesti, Läti, Leedu, Venemaa, Valgevene, Ukraina, Kasahstan, Poola, Austria, Horvaatia ja Serbia. Kavas oli jalgpall, male, tennis, lauatennis ja sulgpall.

Moskva sõidu kulud tasus iga osavõtja oma kuluhüvitistest ning sõidu, majutuse ja päevaraha kulu ühele isikule oli 371 eurot ehk ühtekokku 2597 eurot.

Riigikogu liikme staatuse seaduse ja riigikogu kodu- ja töökorra seaduse alusel hüvitatakse riigikogu juhatuse otsusel riigikogu liikmele kuludokumentide alusel tema tööga seotud kulutused kuni 30 protsendi ulatuses liikme ametipalgast, mis on tänavu alates 1. aprillist 3475 eurot. Seega on alates aprillist riigikogu liikmetel võimalus aasta peale kasutada kuluhüvitisteks lisaks palgale veel üle 12 000 euro.