Teatavasti saatis parlament augustis tagasi peaminister David Cameroni ettepaneku USA-t nende sõjalises sekkumises toetada. Äsja toimunud uuringus osalenute käest küsiti, kas parlament peaks otsust uuesti kaaluma, kui tõendid Süüria valitsuse keemiarelva kasutamise kohta on avalikud ja kinnitatud. 46 protsenti vastanutest leidis, et see pole vajalik. 36 protsenti uuringus osalenutest leidis, et hääletamist tuleks kaaluda, kirjutab The Telegraph.

Muu hulgas leidis 47 protsenti uuringus osalenutest, et Ühendkunigriigi roll Süüria kriisis peaks olema sõjaliselt erapooletuks jäämine ning põgenikele abi pakkumise jätkamine. 19 protsenti vastanutest leiab, et britid peaksid siiski USA-ga käed lööma ning sõjaliselt sekkuma. Sealjuures leiab 16 protsenti, et lisaks sõjalisele erapooletusele peaks britid lõpetama ka põgenike abistamise.

Uuringu tulemustest võib järeldada, et britid soovivad endiselt Süüria kriisi sõjalisest arengust pigem eemale hoida. Samuti võib järeldada, et David Cameroni eelmise kuu parlamendihääletuse järel tehtud otsus rahvakogu kuulda võtta ja sõjaliselt neutraalseks jääda on rahva seas valitseva arvamusega kooskõlas.