"See pole esimene juhus kohvik Komeedis, eelmine aasta oli kahe naisega sama lugu: kaks jooki ja jalul enam ei seisnud," teab kommenteerija rääkida.

"Olen seda korgijooki kahjuks tunda saanud - pärast teist gin tonicut kadus igasugune mälu, järgmised pildid on vannitoas vaheldumisi oksendamise ja teadvusekaotusega. Umbes 6 tundi hiljem suutsin ennast vannitoa põrandalt nii palju kokku korjata, et voodisse minna. Sealt ei suutnud tõusta järgmise ööpäeva. Halb oli veel nädalajagu. Pohmellist oli asi ikka valgusaastate kaugusel. Hea, et õigel ajal koju sain ja muus osas terveks jäin, kuigi tegelikult oleks tulnud joonelt kiirabi kutsuda," tunnistab üks lugeja.

"Enam-vähem sama asi juhtus poolteist kuud tagasi ühes Viru tänava pubis. Pilt hägustus peale kahte kokteili. Samas võin ära juua liitri viina ja eriti purjus pole. Kui saabus sõber, kellega pidin pubis kokku saama, siis avastasin, et põuetaskust on kadunud rahakott. Samas baarmen kindlasti nägi kokteilide ostmisel minu rahakoti vahel suuremat rahasummat (3465 eurot kadus). Järgmisel päeval politsei avaldust vastu ei võtnud, kuna leidis, et olin kindlasti alkoholijoobes ja ei ole kindel, et selline rahasumma oli rahakotis kaasas," kurdab teine.

"Kunagi Hollywoodi klubis jõin kaks kokteili ja siis ärkasin tundmatus korteris, voodis, riieteta. Õnneks mingeid haigusi ei saanud. Väga halb ja õõnes oli olla. Suutsin vaevu püsti seista, et koju minna. Klubidesse enam eriti ei kipu ja kui sõprade seltskonnaga satungi, siis oma mahlaklaasil hoian silma peal. Sõpradega oleme siis ka kokku leppinud, et kedagi üksinda ei jäta," räägib üks kommenteerija.

"Sai käidud naisega Veenuses tantsimas. Kuna ise jäin paari sõbraga juttu ajama, käis naine ise omale jooki ostmas. Varsti pidin ta koju tassima. Jooki järelvalveta ei jätnud hetkekski. Kuri kahtlus, et lisandid panevad juba baarmenid. Huvitav, kas neile makstakse selle eest?" küsib teine.

"Popularis pandi midagi, mis viis paari koksi järel pildi tasku. Juhtus mingi 5 aastat tagasi, nii et suht ammu," räägib lugeja.

"Mulle pandi GHB-d. Olin nädal aega voodis pikali. Teine päev oli kohutav," tunnistab teine.

Mitmed lugejad seavad aga kahtluse alla, kas tegu oli ikka GHB-ga

"Wismari haigla arstid muud ei teegi, kui kahtlustavad narkojoovet. Sattusin Wismarisse vingumürgitusega, aga sealsed arstid raiusid, et olen narkootikume tarbinud ja alustasid oma tavapärast raviprotseduuri. Hilisemad testid näitasid, et nad siiski eksisid. Minu juttu, et ma ei ole narkootikume tarbinud, ei kuulanud nad sugugi, vaid raiusid ikka oma rida. Alkojoove oli siis 0,7 promilli ja ürituselt koju sõites istusin üksi bussi tagaotsas, kus oli vingu katkise summuti tõttu kõige rohkem. Hiljem ka teised neli inimest, kes istusid bussi eesotsas, kurtsid peavalu ja iiveldust," seletab lugeja.

"Olen elus kahel korral maitsnud GHB-jooki. Just maitsnud, mitte et ennast laksu alla tõmmata. See on nii ropult kohutava maitsega, et viin on selle kõrval nagu mesijook. Üks tavaline Coca-Cola korgitäis ei anna vähimatki efekti. Mitte midagi polnud tunda ja nii mõlemal korral ja maitse oli sama ropp. Kujutan ette, et kui inimesel sellest koheselt pildi eest ära viskab, siis tuleb seda panna joogi sisse 4-5 korgitäit. Tahaks teada, mis moodi peened preilid oma tavapäraseid peeneid jooke joovad ja ei saa aru, et sinna sisse on suur kogus mingit mürki pandud. Selleks peab ikka enne täiesti koomas olema, või ei ole see GHB," arvab teine.