Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Katri Krall ütles Delfile, et pühapäeva öösel kella 1 paiku sai 20-aastane Deniss Narvas Pähklimäe tänaval laskehaava rinna piirkonda.

Kannatanu toimetati Narva haiglasse, kus ta hiljem saadud vigastusse suri.

Narvas tulistati kaht noormeest

Samal ajal ja kohas sai laskehaava jalga 19-aastane Anton, kellele anti haiglas esmaabi.

Tulistaja hüppas põõsastest välja

Tulistamises viga saanud Anton ütles Narvskaja Gazetale, et ööl vastu pühapäeva seisid kuus noort meest Pähklimäe tänaval Oboloni-nimelise baari lähedal ning ajasid omavahel juttu.

"Oli selge, et lähedal asuvates põõsastes on mees. Ühel hetkel tuli ta välja ja hakkas summutajaga püstolist meie suunas tulistama. Ta sai pihta minu sõbrale Denissile, kes suri vaid pool tundi hiljem haiglas. Pärast tulistamist jooksis mees Espaki poe suunas, tulistades meid teiselt poolt teed. Üks kuul tabas mind jalga," kirjeldas Anton.

Vigastusest hoolimata jooksis Anton mehele järele, püüdis ta kinni ja surus ta maha. Selleks hetkeks olid ründajal kuulid otsa saanud. Kohale tuli politsei, kellele tabatud mees üle anti.

Deniss suri Narva haiglas, kuhu viidi ka kahtlusalune. Anton lubati kodusele ravile.

Kahtlustatav on 34-aastane Aleksei, kes viibib hetkel haiglaravil. "Kohe, kui kahtlustatavat on võimalik üle kuulata, seda ka tehakse, siis vormistatakse kinnipidamine ning taotletakse vahistamist," märkis Krall.

Juhtunu täpsemad asjaolud on Kralli sõnul selgitamisel.