Politsei pressiesindaja Andres Sanga sõnul said korrakaitsjad teate liiklusõnnetusest kella 12.20 ajal, kui töötavate vilkuritega päästeauto sõitis punase tulega ristmikule ja põrkas seal kokku sõiduautoga.

Õnnetuse tõttu seisis mõnda aega trammiliiklus, kuid keegi õnnetuses viga ei saanud ning osapooled pöörduvad edasiseks lahendamiseks kindlustuste poole.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja Indrek Hirs ütles Delfile, et avariise sattunud sõiduk oli teel väljakutsele Vabaduse väljakule, kus põles prügikast.

Pressiesindaja lisas, et kuigi alguses võib tunduda prügikasti põleng tähtsusetuna, siis tõi ta välja olukorra, kus eelmisel nädalal tuli päästjatele samuti väljakutse põleva prügikasti kohta, mis aga päädis bensiinijaama süttimisega. "Päästeametile on tähtis kiirus ja operatiivsus ning ühtegi väljakutset ei saa alahinnata," lisas Hirs.

Kuigi õnnetuses keegi kannatada ei saanud, siis päästeameti esindaja sõnul on siiski mõnda aega rivist väljas avariiline päästeauto, mis sai märkimisväärseid kahjustusi. Seda, millal auto võiks jälle töökorras olla, esindaja öelda ei osanud.

Nagu piltidelt selgub, siis BMW sai kokkupõrkes tugevasti kannatada. 

Tuletõrjeauto ja BMW avarii