Relvastusest ja tehnikast on vaatamiseks väljas veel 155 ja 122 millimeetriseid haubitsad, õhutõrjeraketikompleksid Mistral, õhutõrjekahurid ZU-23-2, tankitõrjeraketikompleksid Milan ja Mapats, 120 ja 81 millimeetriseid miinipildujad, 90 millimeetriseid tankitõrjekahurid, soomukid Sisu XA-180 ja XA-188 ja erinevaid lahinguteenindustoetuse sõidukid. Kaitseliit tutvustab näitusel käsitulirelvi, teatas kaitseväe peastaap.

Vabaduse väljakul on vabariigi aastapäeva paraadi rivistust kõige parem jälgida Jaani kiriku poolsest küljest või Harjumäelt.

Paraad liigub Vabaduse väljakult Viru ringile ning on jälgitav Pärnu maantee äärest. Jalakäijate liikumine on piiratud Vabaduse väljakul, Kaarli puiesteel ja Harju tänaval.

Üksused rivistuvad Vabaduse väljakule kell 11.15. Paraadil osaleb ligi 1100 kaitseväelast, kaitseliitlast ja sisekaitseakadeemia kadetti ning esindatud on kõik kaitseväe väeliigid, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused, staabi- ja sidepataljon, Vahipataljon, Kuperjanovi jalaväepataljon, Viru jalaväepataljon, Scoutspataljon, suurtükiväepataljon, õhutõrjepataljon, õhuseiredivisjon, logistikapataljon, mereväe üksus, Kaitseliidu Tallinna malev, Katseliidu Harju malev, sisekaitseakadeemia, kaitseväe orkester ning politsei- ja piirivalveameti orkester.

Plaanide kohaselt sooritavad paraadist ülelennu Eesti õhuväe lennuvahendid koos politsei- ja piirivalveameti helikopteriga ning hetkel Balti õhuruumi turvavad Taani õhuväe hävitajad F-16.