Andrus
13.02.2013 08:39
Mina olengi juhulikult hetkel Kambodžas ning tahaksin lisada, et üks asjaolu on jäetud arvesse võtmata. Siinne inimene ei sure nälga, kui tal puudub elekter või küte. Neil on eluspüsimiseks vaja hoopis vähemat. Nemad ei pea talvel oma kodu kütma ja tänu meeldivale soojale kliimale ei ähvarda neid külmumise- ega näljasurm.

laps
13.02.2013 15:26
Tee palju teed, kõik putkavad välismaale.

suusad
13.02.2013 08:53
Evelin on täitsa tööl käinud ja vaeva näinud. Head seltsimehed, presidendipaar räägib ju õiget juttu - ärge virisege nii palju ja tehke ise midagi selleks, et oma elu paremaks muuta! Virisemisega ei ole mitte kunagi keegi midagi saavutanud.

Welcome to Estonia, proua Ilves!
13.02.2013 08:32
Siinkohal tahaks küsida proua Ilvese käest, kas juba leiti need 500 põhjust, miks on Eestis hea elada, või peab veel ärmatama?

Twitter

Genka ‏@PaksBasilio
Resümee filmielust Eestis: kõik käivad ajalehtedes üksteise peale räuskamas - siis istuvad koos maha ja saavad aru, et pole probleemigi.

Hans Lõugas ‏@hanskan
Viimasel ajal morjendab mind netikommentaaride mürgisusest rohkem see, et 90% neist pole mingit lugemisoskust. Olgu mürgine, aga arukas.

Priit Luts ‏@priitluts
Väikesed sissetulekud ei ole õigustuseks, et lubada endale suuri väljaminekuid. #ansip #soojustamine

Urmas ‏@ojaurm
Kuna Elektrilevi omanikuks on Eesti Energia AS, siis millisest avatud - vabast turust me räägime? Ja misasi see Elering veel on? #goelro

Rahe Thule ‏@rahetuul
Kes tänasel tuhkapäeval juukseid kammib, sel need tuhkjaks muutuvad, sassi lähevad ja kõõm tuleb kah pähe. Kamm nurka!

Mart Kase ‏@martkase
Homme hakkavad kõik firmad Facebookis soovima head sõbrapäeva.