Maja lammutamisega tegelenud ühe töötaja sõnul alustasid nad tondilossi mahavõtmist juba hommikul kella viie paiku.

Kuna maja on aga kokku ehitatud samuti räbalas seisukorras oleva teise elumajaga, siis tulid ka paar sealset elanikku välja vaatama, et mis kõrvalmajas toimub.

Delfi fotograafi küsimuse peale, et kas nad ei karda, et nende eluase ka kannatada saab, vastasid elanikud, et varasemate tulekahjudega võrreldes polevat see lammutamine midagi.

Aastate jooksul on aadressil Tartu mnt. 79 aset leidnud korduvaid põlenguid ning maja on kordi olnud isegi lausleekides.

Suurim põleng toimus majas mullu 2. augustil, kui veidi enne südaööd läks hoone põlema ning sellest evakueeriti 12 inimest. Päästjate saabudes põles kahekorruselise kahe trepikojaga puumaja pool maja lahtise leegiga.

Lisaks on majas oma otsa leidnud ka mitu inimest.

2002. aasta 23. novembril leiti majas asuvast korterist 1966. aastal sündinud mehe vägivallatunnustega surnukeha. Korteris üheskoos alkoholi tarbinud mehed meenutasid vanu lahkhelisid, mis viis väidetavalt tülini ning päädis sellega, et kolm neist pussitasid ühte oma joomakaaslast.

Selle aasta 22. märtsil leiti aga sama maja juures asuvast ühest kuurist surnud inimene. Surnukeha oli politsei andmetel ilma vägivalla tunnusteta.