Suklese sõnul võlgneb Liblik talle koos erinevate kohtukulude ning arbitraažikohtus saadud lahendi tõttu ligikaudu 50 miljonit krooni, mille väljanõudmisega tegelevad ärimehe sõnul nüüd teised inimesed, kuna tal endal sai jõud otsa. "Ma ei ole just kõige vaesem mees ja isegi mina ei jõua kohtus käia. Ma ütlen sulle, kui tädi Maalilt kuskilt maakohast peaks keegi midagi pihta panema, siis sinnapaika see jääbki! Ta ei jõua elu sees kohtus käia," rääkis Sukles Delfile.

Ärimehe sõnul on ta praegu jõudnud olukorda, kus ta rahaline seisukord on äärmiselt halb. "Saan alles nüüd aru, kui suur raha on 500 krooni," ütles Sukles, kes on enda sõnul olnud aastaid edukas ärimees kalanduse valdkonnas ning õpipoiss ka USA ärikantsi Silicon Valley suurimate tegijate juures.

See, et Suklese rahaline seisukord ei olnud juba 2010. aastal kiita, selgus ka täna kohtus ette mängitud telefonisalvestustest, kus mees oma äripartnerile rahamuresid kurdab. "Praegu tulen välja kuidagi /.../ aga täna lõunaks jõin vaid tassi kohvi ning sõin neid lutsukomme, tead ju küll neid?," räägib Sukles telefonis oma äripartneriga.

Lisaks selgus telefonikõnedest, et mees otsis rahalist abi ka oma endise armukese ja teiste tuttavate käest.

Tullio Libliku väidetava mõrva tellimist eitab mees aga kategooriliselt. "Saad aru, olen kuus aastat üritanud Liblikult raha kätte saada ja nüüd peaks ta mättasse lööma või? Kus see loogika on!?" on Sukles nõutu. Mehe sõnul on temale fabritseeritud süüdistuse taga Liblik ise, kes näeb selles viimast väljapääsu Suklesele võlguoleva raha mittemaksmiseks.

Harju maakohtus on kohtu all endise äripartneri Tullio Libliku mõrva tellimise eest ärimees Andrus Sukles. Süüdistuse kohaselt maksis Sukles (47) tunamullu augustis oma endise äripartneri Tullio Libliku tapmise toimepanemise eest ettemaksuna 1000 eurot ja andis tapmise täideviijale sihtmärgi fotod ning muu teo täideviimiseks vajaliku informatsiooni. Ülejäänud summa pidi tapja saama pärast teo täideviimist.

Tänasel istungil kuulati üle jälitustegevuse käigus kogutud telefonikõnede lindistused Andrus Suklese ja teistesse kriminaalasja puutuvate isikute vahel.