Golfiväljaku töötaja Kelli rääkis Delfile, et tema kolleeg tuli tööle ja nägi parkimisplatsil seistes golfiklubi kõrval endast vähem kui 50 meetri kaugusel karu. Mesikäpp jalutas rahulikult üle väljaku metsa poole ning hüppas seejärel võpsikusse.

„Ega ta alguses väga ei tahtnudki minna harjutama,” rääkis Kelli kaastöötajast, kes kogus veerand tundi julgust ning uuris vaikselt, fotoaparaat näpus, ega karu väiksest metsatukast uuesti välja tule ning läks alles seejärel väljakule harjutama. „Natuke hirmus oli olnud.”

Kelli arvas siiski, et karu jalutas edasi ja enam tagasi ei pööra, seda enam, et nüüd on golfiväljakul rohkem inimesi. „Vaevalt, et ta väga rahva sekka tulla tahab,” rääkis Kelli, kelle sõnul on väljakul nähtud küll jäneseid, rebaseid ja rästikuid, kuid karu kohati esimest korda.

Õhtuleht kirjutas täna, et Tallinna eksinud karu võis olla Ida-Harjumaalt Jõelähmelt jooksu pannud loom. „Jõelähtmel on [metsloomade] söögikohtades kaamerad üleval. Muidu oli karu ikka näha, aga viimasel ajal oli ta kadunud,” rääkis Tallinna jahindusseltsi juhataja Rein Sõitja.