Siseministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Katrin Lunt ütles hommiku poole Delfile, et kaastunnet on siseminister avaldanud, mistõttu see ei ole Narva sõitmise eesmärk.

Ken-Marti Vaher läks Lunti sõnul seoses väikse Varvara surmaga Narva, et kohtuda Narva politseijaoskonnas tüdruku tapjat otsivate politseinikega ning uurida, kas politseinikel on veel mingisugust abi vaja.

Siseministri ja politseijuhi pildile jäädvustanud Delfi kaastöötaja sõnas, et Vaher ja Küüt läksid Narva jõudnuna otse politsei esindajatega kohtuma ning ajakirjanikel paluti hoonest lahkuda ja väljas oodata.

Vabatahtlike esindajaga kohtudes soovib Vaher anda kohalikele, kes on kogunud juba 15 000 allkirja, edasi sõnumi, et allkirju pole kindlasti vaja, kuna Varvara tapja leidmine on igal juhul prioriteet.

President Toomas Hendrik Ilves seoses väikse Varvara surmaga Narva sõita ei plaani, kuid hoiab end kriminaalpolitseinike töö edenemisega pidevalt kursis.

Presidenti avalike suhete nõunik Toomas Sildam sedastas, et kuriteo lahendamisega tegelevad Eesti parimad kriminaalpolitseinikud, Ida prefektuur saab politsei- ja piirivalveameti teistelt üksustelt igakülgset abi ning samuti on koostöö mõrvari leidmiseks muutunud rahvusvaheliseks.