Koos kaaslasega lähevad 10. aprillil Nokia Kontserdimajja kuulama Itaalia lauljat ja muusikut Zucchero järgmised Rahva hääle autorid.

Kaks piletit saab lugeja, kes kirjutas 9-aastase Varvara otsingute valguses loo sellest, kuidas tütre otsingutel läheb ema kas või läbi tule ja veel.

Teised kaks piletit saab lugeja, kes kirjeldas eestlastest ehitajate elu välismaal: paljud neist peavad magama suisa objekti kõrval laudas koos loomadega.

Kaks piletit Tallinnas kino Sõpruse seanssidele saavad järgmiste tööde autorid. Pileteid võib kasutada tänasest kuu aega.

Esimesed kaks kinopiletit saab lugeja, kes võrdles tasuta ühistranspordi ideed Tallinnas tagasi kommunistlikku riigikorda minemisega.

Järgmised kinopiletid lähevad Helina Ravasoole, kes kritiseeris Peter Singeri ideed panna kõik inimesed lennujaamades kaalu peale ja võtta neilt liigsete kilode eest lisaraha. 

Viimased sellenädalased kinopiletid saab lugeja, kes kirjutas kõigile naistele, et kui nad ennast liigselt paljastavad, siis on see nende oma süü kui mehed neid ka isukalt vaatavad.

Aitäh teile hea töö eest! Võtame teiega ise ühendust! Täname ka kõiki teisi autoreid, kes meile on kaastöid saatnud ning kindlasti ootame teilt ka edaspidi arvamuslugusid, uudiseid, fotosid ja videoid! Kaastöid ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee. Kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest auhindu.