Naise pea ja nägu on kaetud punaste haavade ja kärnadega. Kuigi haavad tekitati kolm kuud tagasi, on Mullah endiselt selgelt märkimisväärsetes valudes, teatab CNN.

Mullah on olnud Hannibali väikeste laste hoidja. 30-aastane naine saabus Liibüasse aasta tagasi Etioopiast. Alguses läks kõik hästi, kuid kuus kuud pärast tööle asumist tekitas Aline talle põletused.

Kolm kuud hiljem juhtus sama asi uuesti, seekord olid aga põletused rängemad.

Aline kaotas enesevalitsuse, kui tütar ei lõpetanud nuttu ja Mullah keeldus teda löömast.

„Ta viis mu vannituppa. Ta sidus mu käed selja taha ja sidus kinni ka jalad. Ta sulges mu suu teibiga ja hakkas mulle keevat vett pähe kallama,“ ütles Mullah.

Naise rind, keha ja jalad on arme täis – mõned neist vanemad, mõned alles punetavad, värsked ja mädanevad. Intervjuu ajal voolab ühest peahaavast vedelikku.

Pärast üht rünnakut roomasid Mullahi peahaavadest välja vaglad, sest Aline peitis ta ära ega lasknud talle arstiabi anda. Lõpuks viis üks valvuritest naise haiglasse.

Kui Aline valvuri teost teada sai, ähvardati viimast vangistusega.

Bangladeshist pärit mees, kes samuti majas töötas, ütles, et ka teda peksti regulaarselt ja torgiti nugadega. Perekonna koeri koheldi tema sõnul märkimisväärselt paremini kui personali.