Jah, tõesti, mõned naised saavad füüsilise tööga paremini hakkama kui mõned mehed, kuid milleks? Naisele on antud laiad puusad sünnitamiseks ja mõistus laste kasvatamiseks. Pole vaja hakata ehitajaks ja püüda oma meest üle trumbata. Me ei ole loodud selleks!

Meeste kehaehitus on vastav füüsilisele tööle. Mehed lõhkugu puid, käigu tööl, keevitagu jne. Kui mees ei saa selliste asjadega hakkama, siis on jama. Aegade algusest peale on mees oma peret ülal pidanud ja naine kodu ning laste eest hoolitsenud. Nii see olema peakski.

Tänapäeva maailm on hoopis teistsugune. Inimesed tahavad olla loodusega risti vastupidi, kuigi on ise osa loodusest. Naised käivad tööl, mehed jäävad isapuhkusele ja pesevad nõusid. Jah, muidugi on naeruväärne, kui mees nõude pesemisega hakkama ei saa, kuid see on siiski naiste töö. Samuti võiks naised vajaduse korral osata meeste töid — teha ahju tuld ja puid lõhkuda. Mees peab oskama kasvatada oma lapsi. Alati võib juhtuda, et lapsed jäävad emast ilma ja veel suurem kahju oleks, kui mees lastega toime ei tuleks.

Alati ei ole inimese kõrval teist inimest, kes aitaks ja toetaks. Sellisel juhul tuleb inimesel ise hakkama saada. On väga vajalik, et inimene suudaks iseseisev olla, kuna igal inimesel on aegu, kui ta on oma hädadega üksi. Alati ei saa loota, et teised ta töö ära teeks.

Kokkuvõttes arvan, et meeste tööd on kõik füüsilised tööd ja naiste tööd seotud kodu, laste ja mõtlemisega.