Kümnele istungile on jõudnud Aleksandr Makarov ja Anna-Greta Tsahkna ning 11-le Siim Kabrits, Tiina Lokk-Tramberg ja Reet Roos, kirjutab BNS.

Kõigil 19 istungil ei ole osalenud ükski linnavolikogu liige. Andres Anvelt, Olga Barabaner, Jevgeni Diptan, Igor Kravtšenko, Natalia Malleus, Jektarina Matusihis, Kalle Mihkels, Vladimir Panov, Vjatšeslav Prussakov, Katrin Saks, Igor Sedašev, Enno Tamm, Ruslana Veber ja Toomas vitsut on osalenud 18 istungil.

Sajaprotsendiliselt on istungitel osalenud volikokku valitud linnsaosavanemad, kelle volikogus viibimise aeg jäi lühikeseks. Liisa-Ly Pakosta oli linnavolikogu liige vaid kümme päeva mullu oktoobris ja novembris, kuid sellel ajal toimunud istungile ta osalema ei jõudnud.

Volikogu kõige aktiivsem liige oli IRL-i kuuluv Tarmo Kruusimäe, kes pidas 59 kõnet, seitse sõnavõttu ja esitas 134 küsimust. Temast palju maha ei jäänud ka sotsiaaldemokraat Jaak Juske 32 kõne, 18 sõnavõtu ja 26 küsimusega, koalitsiooni kuuluvana pidas ta lisaks kolm ettekannet ja 21 kaasettekannet.

Alalistest volikogu liikmetest ei saanud statistika kohaselt kordagi suud lahti Vadim Antsupov, Ksenija Balta, Igor Jermakov, Natalia Malleus, Sergei Nikonov, Ants Pilving ja Ruslana Veber, kes on kõik Keskerakonna fraktsiooni liikmed.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar pidas volikogus 38 kõnet ja 19 ettekannet ning volikogu esimees Toomas Vitsut 26 kõnet ja 16 ettekannet.

Tallinna pragune volikogu koosseis kogunes esimest korda mullu 5. novembril. Mullu oktoobris toimunud valimiste tulemusel sai Keskerakond 79-liikmelises linnavolikogus 44, Reformierakond 14, Isamaa ja Res Publica Liit 13 ning Sotsiaaldemokraatlik Erakond kaheksa kohta.