Kohtus süüdi mõistetud 15-liikmeline kupeldajajõuk peksis ja näljutas alaealisi lõbutüdrukuid Tallinna tosinas korteris. Majanaabrid küll teadsid sama katuse all tegutsevaist bordellidest, kuid ei pööranud neile suuremat tähelepanu, kirjutab Õhtuleht.

2005. aasta maist 2006. aasta märtsini Planeedi tänava trellitatud akendega korteri naaber tunnistas, et bordellist teadis kogu majarahvas. "Kisa ega peksu ma ei kuulnud. Ja mind nad kuidagi ei seganud."

Alaealiste prostitutsioonile aitamises ja kupeldamises süüdi mõistetud jõuk pääses kõige kiuste tingimisi karistustega.

Harju maakohus mõistis aprilli lõpus 15 inimest süüdi aastatetaguses prostitutsiooniäris ning määras neile tingimisi vanglakaristused. Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi juhtisid lõbuäri elukaaslased ning hiljem abiellunud Aleksandra Gorbatšova varasema perenimega Petrenko (32) ja Sergei Gorbatšov (32). Kohus mõistis kupeldajad süüdi ka alaealise prostitutsioonile kaasaaitamises ja lõbutüdrukute orjastamises ning määras neile tingimisi vanglakaristused kolmest aastast kuni nelja aasta ja kuue kuuni.

Lisaks neile olid kohtu all lõbumaja dispetšerid Julia Tuvikene (40), Larissa Limont varasema perenimega Baškir (43), Valentina Gorbatšova (53), Rimma Kristjuhan (63), Natalja Pärn (47) ja Tatjana Dementjeva varasema perenimega Tšernikova (23) ning autojuhid Gennadi Rogožin (32), Andrei Krasnov (45), Aleksandr Gorbatšov (33), Ülo Kristjuhan (40), Ilja Vorontsov (30), Roman Soldatov (30) ja Pavel Povetkin (31).