„Tegu oli erinevate tunnistajate ütluse põhjal tehtud fotorobotitega, sellest ka erinevused,“ vastas prokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik Delfi küsimusele, kuidas samast kurjategijast kaks nii erinevat fotorobotit sai teha.

Sellega seoses ei ole mõtet enam politseile teada anda, kui olete näinud eelmise fotorobotiga sarnanevat inimest, ütles Tuulik.

Miks rõhutatakse mehe tundemärkide juures just valget nokamütsi, kui tõenäoliselt on kurjategija sellest juba vabanenud?

„See on pigem seetõttu, et loodame leida inimesi, kes nägid meest sel päeval. Muidugi ei arva me, et ta käib ikka veel iga päev sama nokamütsiga,“ ütles Tuulik.

Eesti Ekspressis ütlesid uurijad, et mõrvarelvaks olnud kurikas leiti üllatavast, ent samas siiski loogilisest kohast. „Kurikas leiti pargist, aga seda, kust täpselt, me praegu öelda ei saa,“ ütles prokuratuuri pressiesindaja.

Kurjategija üldkirjeldus ei ole oluliselt muutunud. Politsei andmetel on tegemist 25-35aastase ning 180-185cm pika mehega. Kunstniku joonistusel kujutatud mehe näojooned erinevad aga märgatavalt senisest fotorobotist. Tegemist on erinevate inimeste ütluste põhjal koostatud piltidega ning politseil on alust arvata, et uus joonistus on tegeliku mõrvari näole tunduvalt sarnasem, teatas politsei eile.