21.40 Lõpetasime etenduse proovi, nüüd kiire pesus käik, riiete vahetus ja pittu ... Palju õnne Kanal2 :)

19.01 Saabumine prooviruumi. Õigepea alustame etenduse läbimänguga. Elvis Part ootab kannatamatult oma etteastet ja paterdab juba aegsasti, täis ootusärevust, mööda prooviruumi :)

18:28 Viimased kaks tundi olid täis põnevust ja seiklusi. Nimelt veetsin viimased kaks tundi unenägude uskumatult värvilises maailmas. Tasusin unematile öösel võetud võlga.

16.11 Lõuna kohvikus Boulevard, kolmes osas :) Osa üks — kohtumine vennaga ja salat. Osa kaks — kohtumine Kristiinaga ja saiakesed. Osa kolm — kohtumine lavakunstnikuga ja kohupiimakook kohviga. Kõht täis, maailm paistab kohe palju värvilisem.

13.45 Pärast kümmet kilomeetrit jooksulindil, tunnen end kui orav, kes on just rattalt maha saanud :) Tavaliselt jooksen ikka looduses, peamiselt Pirita metsarajal, kuid kuna ilmad on läinud päris külmaks ja esietenduseni on jäänud vaid poolteist nädalat, ei taha külmetamisega riskida, nii et otsustasin armsa metsaraja oktoobriks jooksulindi vastu vahetada. Nüüd veel üks korralik venitus ja siis võib tänase treeningu lõppenuks lugeda :)

11:58 Viimaks sain oma asjadega helistuudios tänaseks ühele poole. Selleks kulus planeeritust koguni kaks tundi enam. Järgmine sihtpunkt Reval Hotel Olümpia ja seal asuv Club 26 ehk lühidalt öeldes — lähen trenni.

8.14 Kaerahelbepuder, maasikamoos ja klaas külma piima … kõht täis, nüüd tegudele.

7.24
Tere varahommikust :) Ei saa salata, et nii varajane ärkamine, pärast öösel kella poole üheni kestnud proove, mõnevõrra raskendatud on, aga kuna juba kella kaheksaks on kokku lepitud kohtumine illusioonietenduse helikujundajaga, siis lihtsalt ei jää muud üle kui “kakapotile kark alla ajada” :)