Tunnistajad väitsid politseile, et mees katsus oma tütart suudluse ajal “intiimsel moel”, kirjutab BBC News.

Lõuna-Ameerika suurim riik Brasiilia võttis äsja vastu uue ja rangema seaduse, millega üritatakse võidelda laste seksuaalse kuritarvitamise vastu. Nimetatud seaduse kohaselt ootab itaallast nüüd 15-aastane vanglakaristus.

Mees, kelle nime pole avalikkusele teatatud, on olnud vahi all juba nädal aega. Nädalavahetusel esitati uus taotlus ta vahi alt vabastada, kuid see ebaõnnestus.

Itaallasest ärimees arreteeriti 2. septembril Fortaleza linnas, kus ta oli puhkamas koos oma naise ja tütrega.

Politsei poole pöördujaks oli brasiillastest abielupaar, kes väitsid, et itaallane puudutas tüdrukut “ebasobivalt” ja suudles teda basseinis olles huultele. Väidetavalt ei teadnud brasiillased, et tegemist on isa ja tütrega.

Nimetatud suvituspiirkonnas oli aastaid probleeme välismaalt tulnud pedofiilidega ning laste ärakasutamise eest hoiatavad sildid ripuvad peaaegu kõikides hotellides.

Samas väidab süüdistatu abikaasa, et tegu on arusaamatusega, kus pealtnägijad lihtsalt tõlgendasid välismaise valge mehe ja tumedanahalise lapse koosviibimist valesti. Naine kinnitas ka, et oli kogu juhtumi jooksul ka ise juures, ja kardab nüüd, et sellised süüdistused võivad hävitada tema perekonna. Samuti on suvituskuurordi töötajad öelnud, et nemad ei näinud midagi ebatavalist.