Vene ajaleht Kommersant kirjutab, et TripAdvisori tabeli koostamises osalesid kõik välismaal reisivad inimesed.

Moskva saavutas samuti kaks kolmandat kohta kategooriates „Kõige ebasõbralikum linn" ja „Kõige halvemini riietuvad elanikud". Ka nendes kategooriates edastas London Moskvat.

Lisaks tunnistati Briti pealinn Euroopa kõige kallimaks ja räpasemaks linnaks. Samas hindasid Londoni külalised kõrgelt tema parke, tasuta meelelahutust ja ööelu.

Kõige parima söögiga ja paremini riietuvate elanikega linnaks tunnistati Prantsusmaa pealinn Pariis, samas tunnistati ta kõige ebasõbralikumaks ja ülekiidetud linnaks ning räpaste tänavate poolest sai ta ka teise koha.

Kõige kaunima arhitektuuri leidsid turistid Kataloonia pealinnast Barcelonast ning kõige romantilisemaks tunnistati Itaalia linn Veneetsia (Pariis jäi teiseks).

Turistide suhtes kõige sõbralikumad linnad on Iirimaa pealinn Dublin (iiri k Baile Átha Cliath), Hollandi pealinn Amsterdam ja Šotimaa pealinn Edinburgh (kohalikes keeltes Embra ja Dùn Èideann.)      

Kõige igavamad kohad on Belgia pealinn Brüssel, Šveitsi suurim linn Zürich ja Dublin. Kõige puhtamad tänavad on aga Taani pealinnas Kopenhaagenis, Amsterdamis ja Barcelonas.