""Meie riik” on südamlik isamaaline lugu, mis kõlades võiks panna iga eestlase hetkeks oma kodumaale mõtlema ja väärtustama Eestit sõltumata isiklikest rahvuslikest, poliitilistest või majanduslikest vaadetest. Võiksime pidada meeles, et oma väikestest sisemistest erimeelsustest olenemata oleme Euroopa ja muu maailma ees siiski üks pere ja üks riik, kes võiks hoida kokku ja panustada oma ühisele identiteedile  maailmakaardil,“ kommenteeris sõnade autor Liis Lass Keskerakonna pressiesindaja teatel.

„Lugu on loodud tahtlikult moodne ja tänapäevane, et viia vahel kahetsusväärselt kauge teema ka noorteni. Loodan väga, et ilusa sõnumi inimestele viimisel teevad oma töö ka raadiojaamad, kes leiavad hetke, et isamaalist lugu armastus- ja igatsushittide vahele mängida,“ sõnas Lass.

„Keskerakonna meelest ei tohi poliitika olla kuiv ja igav. Erakonna europarlamendi laul "Meie riik“ on kaasahaarava meloodiaga lugu, mis ühendab nii meie liikmeid kui toetajaid,“ lisas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. "Olen kindel, et sellest saab populaarne hitt ka väljaspool poliitilist žanri.“