1. 1957. aastal teatas BBC Panorama uudisteprogramm, et väga pehme talve ja spagetimardikate hävitamise tõttu on Šveitsi farmeritel hiiglaslik spagetisaak. Teadet saatis videopilt puu otsast spagette korjavatest Šveitsi talupoegadest. Suur hulk vaatajaid jäi uskuma ja küsis BBC-lt, kuidas omalegi spagetipuu hankida.

2. 1977. aastal avaldas ajaleht The Guardian seitsmeleheküljelise eriväljaande väikeriigist San Serriffest, mis pidi koosnema mitmest semikoolonikujulisest saarest India ookeanis. Artikliseerias kirjeldati väljamõeldud riigi geograafiat ja kultuuri. Sajad lugejad küsisid hiljem informatsiooni idüllilise puhkuseparadiisi kohta.

3. 1980. aastal teatas BBC, et Big Benile pannakse ajaga kaasaskäimiseks digitaalne tabloo. Teade tekitas tohutu reaktsiooni šokeeritud ja vihaste vaatajate hulgas.

4. 1989. aastal maandus ettevõtja Richard Branson lendavaks taldrikuks maskeeritud õhupalliga Londoni lähistele. Tuhanded autojuhid teatasid väidetava ufo nägemisest. Kohale kutsuti ka politsei, kes avastas, et ärimees reklaamis plaadifirmat Virgin Records.

5. Eelmisel aastal teatas BBC, et on oma loodussarja „Evolutsiooni imed” jaoks Antarktikas filmilindile saanud adeeliapingviinid. Teadet saatis videoklipp, millest sai üks vaadatumaid internetis. Saatejuht Terry Jones seletas, et selle asemel, et suruda end teineteise vastu ülikarmis Antarktika talves, tõusevad need pingviinid õhku ja lendavad tuhandeid miile Lõuna-Ameerika vihmametsadesse, kus veedavad talve troopilise päikese käes peesitades.

6. 1998. aastal avaldas kiirsöögikett Burger King ajakirjas USA Today leheküljesuuruse reklaami, milles teatati, et müügile tuleb spetsiaalselt 32 miljonile vasakukäelisele ameeriklasele mõeldud „Vasakukäeliste burger”. Reklaami teatel sisaldas uus toode samu koostisosi kui paremakäeliste burger, kuid need olid pööratud 180 kraadi, et vasakukäelistel oleks mugavam süüa. Teatati, et tuhanded kliendid läksid õnge ja hakkasid restoranides vasaku ja parema käe burgereid küsima.

7. 1986. aastal sattusid tuhanded Prantsuse kodanikud raevu pärast seda, kui ajaleht Le Parisien teatas, et on sõlmitud kokkulepe Eiffeli torni demonteerimiseks ja selle uuesti püstitamiseks Eurodisneylandi.

8. 2004. aastal teatati BBC Radio 4-s, et pikaaegse raadio seebiooperi „The Archers” teemalaul vahetatakse välja Brian Eno loodud uue elektroonilise versiooni vastu.

9. 1976. aastal teatas Patrick Moore BBC Radio 2 kuulajatele, et täpselt kell 9.47 vähendab haruldane planeetide asetus Maa gravitatsioonivälja, nii et igaüks, kes õhku hüppab, tunneb kummalist hõljumistunnet. Sajad inimesed helistasid ja teatasid, et kogesid seda.

10. 1994. aastal jätkas BMW oma 1. aprilli libareklaamide traditsiooni, teatades viimasest edasiarendusest oma autode juures, milleks olid pöörlevad kumerad laserid iga ratta ees, mis sulatavad teepinnal lund ja jääd.