Varakahjude osakonna juhataja Erko Makienko sõnul on ERGO võtnud keskuses tegutsenud ja kahju kannatanud klientidega ühendust kahjumenetluse toimingute alustamiseks ning jaganud juhtnööre kahjukannatajate edasise tegevuse suhtes.

„Objekti ülevaatamisega alustame täna. Teeme kõik endast oleneva, et kahjud kiiresti menetletud ja hüvitatud saaksid,“ rääkis Makienko.

Arvestades kahjude ulatust ning seda, et kahjukannatajaid on mitmeid, võtab kahjukäsitlus aega kuni üks kuu, enne kui saame langetada hüvitamisotsused. Kaasame kindlasti eksperte kahjude suuruse ja ulatuse kindlaksmääramisse ning teeme koostööd politseiga juhtumi asjaolude selgitamisel.“

Juhatuse liige Sergei Vahnitski sõnul täidab ERGO oma kohustused kõigi kahjukannatanud klientide ees. Mustika keskuse hoone ja viie rentniku varad on kindlustatud ERGOs.

„Ehkki Mustika Keskuse põleng oli ulatuslik ning kahjusummad võivad olla ülisuured, kinnitame, et ERGO klientide esitatud kahjunõuded hüvitatakse hea kindlustustava ja kindlustuslepingu kohaselt."