Kõige enam hindasid lugejad Kesk-Ameerikas asuvat Guatemala väikelinna nimega Antigua (õieti La Antigua Guatemala ehk Vana Guatemala), mis on kuulus rohkete hüljatud baroksete kirikuvaremete poolest, vahendab Eesti Päevaleht Wanderlusti.

Antigua sai võimalikest punktidest 97,78 protsenti. "Seal on hulganisti vanu ja ilusaid koloniaalaegseid kirikuid, suurepärane ning elav turg, uskumatult lahked inimesed," kommenteeris lugeja Annabelle Taylor oma valikut. "Ja Fernando söögikoht pakub pairmat kohvi."

Tallinn jäi kümnendaks 91,43 protsendiga, jäädes napilt alla Sydney linnale Austraalias, mille skoor oli 92,06 protsenti.

New York, Pariis ja Buenos Aires, mis on turismitööstuses traditsioonilised sihtkohad, esikümnesse üldse ei pääsenud - ülejäänud tippkümnes on Jaapani keisrite endine pealinn Kyoto, USA idaranniku linn Boston, Poola restaureeritud vanalinnaga ekspealinn Kraków, Havanna Kuubal, oma väravad turistidele Süüria pealinn Damaskus, Peruu omapärane suurlinn Cuzco ning Kagu-Aasia riigi Laose vana keskus Luang Prabang, mis kuulub samuti kui Tallinn UNESCO maailmapärandi nimekirja.

Kokku hinnati 631 linna, kõige halvema mulje jätsid ajakirja lugejatele Pakistani sadamalinn Karachi, mis oma 12,5 miljoni elanikuga on maailma suuruselt 20. linn, ning Paapua Uus-Guinea pealinn Port Moresby, mis on ka ajakirja Economist sõsarettevõtte Economist Intelligence Unit uuringu kohaselt maailma kõige elamiskõlbmatum linn.