Kolmapäeval tähistas 33aastane Margus (nimi muudetud) Soome äripartneritega Argentina restoranis edukat koostööd, kirjutab SL Õhtuleht.

“Nemad (Soome äripartnerid) kasutasid mingisuguseid reklaambuklette, millega sai tasuta sisse. Et mind sisse saada, andsid nad oma hotellitoakaardi,” selgitas Margus.

“Aga kui Amigo kassast kaart läbi löödi ja avastati, et ma ei ole soomlane, hakati mind pidama kurjategijaks,” oli Margus vapustatud ega mõistnud, miks vägivalla asemel ei pakutud talle võimalust lihtsalt piletit osta.

Äripartneritega pidutsemine tähendas talle lõpuks väljaväänatud kätt, rusikahoope ja tundide kaupa keldriruumis istumist.

Café Amigo pressiesindaja Kadri Lainase sõnul anti pisut pärast keskööd Café Amigo Tammsaare-poolsest kassast häire. Ööklubisse proovis tasuta siseneda purjus mees, kes väitis, et on Sokos Hotel Viru klient.

“Meeskodanik tuli kassasse koos meie hotelli kliendiga, võttis temalt kassa ees hotelli toakaardi ja väitis, et see kaart kuulub talle,” kirjeldab Lainas, kelle sõnul oli mehel palutud osta pilet.

“Mees hakkas agressiivselt käituma ja püüdis jõuga turvatöötajast möödudes ööklubisse sisse murda,” selgitab Lainas.

“Vastavalt Café Amigo kodukorrale ei viinud agressiivset ja purjus meeskodanikku politsei üleandmisruumi turvatöötaja, keda ta oli rünnanud, vaid teine turvatöötaja. Kuna tegu oli agressiivse kodanikuga, otsustati teiste klientide turvalisuse tagamiseks kasutada käeraudu,” selgitab Lainas.