Järve metsas toimuval pereüritusel saab osaleda metsakoristustöödel, süüa ühiselt talgusuppi, kuulata loomaarsti nõuandeid, kiibistada koeri ja kuulata ansamblit Ketaspidur. Ühistranspordiga tulijatele teadmiseks, et lähimad bussipeatused on Järve ja Virve, kus peatuvad bussid nr 5, 18, 32, 36 ja 57, teatas Tallinna pressiteenistus.

Käesoleval aastal toimub heakorrakuu 15. aprillist 20. maini, mil keskendutakse sellistele linna keskkonda ja üldilmet mõjutavatele tegevustele nagu koristustööd haljasaladel ning elumajade ümbruses; olmejäätmete kogumine ja sorteerimine, sealhulgas vanade kodumasinate äraandmine; aia- ja pargijäätmete kogumine; avalike puhke- ja mängupaikade üldine korrastamine ning remonditööd; omavoliliste prügimägede likvideerimine ja paljud muud linna heakorraga seonduvad tegevused.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul oodatakse tallinlasi kevadisel heakorrakuul korraldatavatele üritustele aktiivselt osalema. „Ühisüritusi korraldatakse kevadisel heakorrakuul kõikides linnaosades ja täpsemat informatsiooni saab Tallinna koduleheküljelt ning linnaosade ajalehtedest,” ütles ta.

Laupäeval, 21. aprillil kell 14 toimub infoüritus Lasnamäel Lindakivi keskuse tagusel platsil.

26. aprillil on Kristiine linnaosa talgupäev, mille käigus korrastatakse Tedre tänava ääri. 27. aprillil viiakse läbi Kakumäe rannapargi puhastustalgud.

27. aprillil kell 14.00 on heakorratalgud Mustamäel Kadaka metsapargis.

1. mail viiakse Nõmmel läbi rahvaüritus „Kodupaik turvaliseks”. 3. mail toimub Pirita Rannametsa suurpuhastus.

4. mail toimub koostöös prügiveofirma Adelan OÜ-ga Haabersti korteriühistute heakorrateabepäev.

4. mail viiakse läbi hoogtööpäev Stroomi rannapargis ja metsas, heakorratalgud Maarjamäel ning Kevadlaat Mustamäe Prisma ees

20. maile on heakorrakuu lõpuüritusena kavandatud jalgrattaretk Vabaduse väljak — Paljassaare.