Juss on paljude Eesti laste sõber läbi iganädalase sarimultika lastekas.ee lehel.

Jussi multikad on arendavad, vägivallavabad ja perekesksed. Ja mis peamine: need on omakeelsed, tehtud siinsamas Eestis ning mõeldud kõigile eesti keelt rääkivatele või rääkida soovivatele lastele.

Kahe tegevusaasta jooksul on Juss kogunud 60 000’se igakuise vaatajaskonna (lapsed 0-14 aastat, nende vanemad). Erinevaid Jussi multikaid vaadatakse lastekas.ee lehel iga päev ligi 40 000 korda! Jussi multikaid kokku on juba üle saja.

Peale Jussi multikate on lastekas.ee keskkonnas ka palju muud nii lastele kui ka lastemeelseile täiskasvanuile mõeldud sisu, alustades puzzledest, lõpetades ristsõnadega. Osa sisust on lihtsalt meelelahutuslik, osa arendav (näiteks Sebra nurk koostöös maanteeametiga).

Lastekas.ee sõna otseses mõttes meeldib lastele. Internetis ei ole selles vanuserühmas Eesti lapsele muud tõsiselt võetavat alternatiivi.

Kuid lastekasse on asja ka täiskasvanuil. Sellest sügisest alates on lisatud just lastevanemaile mõeldud sisu, näiteks rubriigid rubriigid “Vaba aeg ja mängutoad” ning “Mänguasjade- ja riietepoed”, aga ka lastevanemate foorum.

Tule, vaata ja tunne end mõnusalt: lastekas.ee!

Lapsikus on nakkav ;)