“Mingeid kaugeleulatuvaid tutvusi allilmas tal pole,” teab SL Õhtulehega rääkinud allilma asjatundja. Siiski on vahistatud mehed väidetavalt tellimusahelas kõige viimased lülid. Aleksander on varem karistatud, kuid mitte isikuvastaste kuritegude eest.

Dmitri on põhiharidusega noormees, kel küll kindel elukoht, kuid kes tööl ega koolis ei käi. Varem on ta silma hakanud vaid ühe väärteoga. Prokurör Hinge Brandi sõnul on neil andmeid Dmitri narkolembuse kohta. Kolmik on esialgu kinni peetud pooleks aastaks.

Olemasolevatele tõenditele tuginedes on Veronika tapmise puhul praegu ümberlükkamatuks kuulutatud vaid kaks tõika. “Kindlalt võib täna väita, et Veronika Dari surm oli juhuslik ning et mõrvarite ründe sihtmärk oli Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi juht Tiit Ottis,” sõnab Brand.

“Minu varasemas tööelus ja eraelus ei ole midagi sellist, mis võinuks sellise olukorra tingida. Seetõttu oletan endiselt, et tapmiskatse võib olla kuidagi seotud minu käesoleva töökohaga,” arutleb Ottis. „Olen põhimõtteline ja õiglase meelega inimene. Väga võimalik, et just need asjaolud oleksid pidanud saama mulle saatuslikuks.”