Astroloog Taimi Uuesoo ütleb SL Õhtulehele, et just selle pealetungi pärast oli ka Anne-Liis oma viimastel päevadel väga hirmul. “Nõiajaht on alanud,” rääkis ööl vastu pühapäeva igaviku teele läinud Anne-Liis juba mõni aeg tagasi. Siis, kui üksteise järel läksid siitilmast imeravitsejad Luule Viilma, Sirje Gabriel, Gunnar Aarma, Laine Rohtla.

Energoinformatsiooni korrektor Ivari Vee sõnul on meie planeet haaratud tohututesse energeetilistesse muutustesse. „Sellistesse, milliseid pole Maal kogetud tuhandeid aastaid.” Märgid Anne-Liisi lahkumisest ilmnesid juba kevadel. Ta ostis noore õunapuu, mille lehed tõmbusid peagi pruuniks ning puu kuivas ära. Ja miks proovis ta kolm nädalat enne oma surma selga musta kleiti, mida ta aasta otsa kandnud polnud, arutleb tütar Kristel.

Kui naine juba ajuvähiga haiglavoodis lebas, ilmus iga päev palatiaknale hiigelsuur kalakajakas, otsekui õnnetuse ettekuulutaja, meenutab Olmer. Vahepeal välja saanuna halvenes ema olukord taas järsult ning ta viidi uuesti haiglasse. Poeg jõudis sinna hetkel, mil arst lubas emale veel vaid kaht elutundi. Kummalisel kombel kadus haiglast selle aja jooksul kahel korral elektrivool.

Anne-Liisi tsooniterapeudist sõbranna Hele Jaagu rahustab omakseid, et on Anne-Liisiga pärast tema lahkumist kontaktis olnud ning temaga on kõik korras. “Võin öelda, et temaga on teispoolsuses kõik hästi. Nägin teda väga ilusana, ta oli hästi hele, väga palju teistsugune. Rahulik.”