Hommik algab taas Cathy tulekuga. Nagu ikka, on tal varuks juhtnööre ja üllatusi. Seekord lisaks ka GPS — moodne seadeldis, mis juhatab missid hotellist välja bussi ja bussist metsa. Kaasas vaid kõige vajalikumad asjad, peavad neiud jõudma vilkuval ekraanil märgitud sihtpunkti.

Ja nad jõuavadki. Seal aga ootab neid järgmine üllatus — uus tüdruk! Merit on 20aastane ning missindusega varemgi kokku puutunud. Seekord on ta mängus siiski mitte Miss World´ile pürgimas, vaid zhürii “luurajana” teisi tüdrukuid ja nendevahelisi suhteid jälgimas.

Metsaelu ei anna piigadele kaua uue usutava konkurendi üle juurelda. Mürisevast helikopterist libisevad köitmööda alla mehised ellujäämisinstruktorid ja — taas üks üllatus! — laulumees Erich Krieger. Pikemata läheb instruktorite juhiseid järgides varjualuse ja kempsu ehitamiseks ning lõkke tegemiseks. Õhtusöögiks on NATO sõjaväetoit ning meelelahutuseks Erichi laul.

Tüli tõuseb sellest, et Liis koos uue neiu Meritiga, kes omavahel juba vanad tuttavad, kaovad poolteiseks tunniks metsa. Ehkki nad ise väidavad, et eksisid ära, ei usu enamik tüdrukuid seda. Üldine arvamus on, et paar lihtsalt viilis tööst. Mugavuses ja laiskuses süüdistatakse neid ka järgmisel hommikul, pärast lõkkevalvamisevahetustega möödunud ööd. Anne-Mari kinnitusel on nende “armas pesamuna” Liis muutunud üsna ebameeldivaks.

Hommik toob külalised — Cathy ja Miss Estonia 1994 Eva Maria Laane. Kui hommikusöök söödud ja missijutud räägitud, viivad mehised Hummerid piigad taas tsivilisatsiooni rüppe — Mustjõe kõrtsitallu sauna ja mõnulema. Kahjuks rikub idülli zhürii. Tüdrukute nägudel peegeldub õud ja ehmatus, kui selgub, et ka Merit kuulub zhüriisse. Otsustajad saadavad seekord koju Maria V.

Zhürii kommentaar: Ehkki Maria V on väga tore inimene, pole ta siiski päriselt missitüüp. Ja siin ei mängi rolli juuste värv ega pikkus! Metsas näitas end liidrina ja väga heast küljest Maria A — kiitus talle!

Järgmises saates: Viiendas saates suunduvad neiud laevareisile. Reisi eesmärgiks pole puhkus, vaid kõnnitunnid ja lavashow harjutamine Rootsis elava eestlannast showlavastaja ja koreograafi Marika Hansoni käe all. Tüdrukud on püüdlikud ja saavad kiita. Kõik õpitu tuleb koheselt rakendada suure publiku ees. Taas saab keegi kaela missilindi ja taas tekitab see teistes piigades pahameelt.

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=02906010-3FF6-45E0-857E-F72A2CE86CA4{}');?>