See nädala saime oma yLABi meeskonnaga (viiene praktikantide tiim, kellega iganädalaselt koos töötame) kogeda SEB rahvusvahelist külge ehk veetsime töise päeva Riias.

Hommik Riias algas juba väikse seiklusega. Nimel suutis meie meie tiim endale mitmekesisust tööpäeva juurde tekitada nii, et sõites päeva esimesele koosolekule jõudis osa meie tiimist (kaasa arvatud ka mina) küll õigeks ajaks õigele tänavale, kuid linnaosa osutus valeks.

Veel taksos sõites tundus mõnele, et SEB Riia maja peaks juskui teisel pool silda asuma. Aga sihikindlalt jätkasime taksosõitu. Veel pärast taksost väljumist kulus meil umbes kümme minutit Riia vanalinnas ringijalutamist, enne kui oma viga mõistame.

Aga noh, mis valesti, see uuesti ja lõpuks (30-minutilise hilinemisega) sai ka SEB Läti peakontor leitud.

Kohale jõudes hakkas veelgi huvitavam, sest lõpuks saime kokku oma teisikutega Lätist ja Leedust, kellega seni olime hulgaliselt e-maile vahetanud ning Skype'i vahendusel koosolekuid teinud. Nende kuude jooksul polnud me veel kõik korraga ühte ruumi sattunud. Sarnaselt Eesti tiimiga on nad osa yLABi programmist ja töötavad äriarenduse, turunduse ja innovatsiooni valdkondades ning jäädvustavad seda kogemust vlogi vahendusel.

Päev jagunes kaheks, kus esimese osa päevast töötasime SEB Riia kontoris ning teise osa päevast külastasime Läti peaagentuuri, kus saime sisutiheda ülevaate reklaaminduse ja digiturunduse analüüsi teemadel.

Päeva lõpuks oli korralik väsimus peal, kuid pea uusi mõtteid täis. Kodu poole hakkasime liikuma kerge südamega, sest ees on veel palju põnevaid päevi ning peas nii mõnigi idee, mille jõuab veel enne suve lõppu ellu viia.

Jaga
Kommentaarid