Eelkõige on selline lahendus mõeldud uusarenduste klientidele, kelle maja ja ruumid on alles valmimisel. OCCO VR-lahenduse abiga saab klient näha objekti enne selle valmimist, sest luues projektist eelnevalt 3D-pildid ning lisades need virtuaalreaalsuse programmi, on võimalik teha esimesed sammud uuel pinnal läbi VR-prillide.

.

Sammhaaval tegelikkusele lähemale

Alustame igat projekti virtuaalse ruumipaigutusega, mille arutame eelnevalt kliendiga hoolikalt läbi. Seejärel toimub toodete inspekteerimine, valime üheskoos välja töölauad ja -toolid, planeerime lounge-ala, köögi ning garderoobi ja vaatame, kas on vaja ka erimööblit. Otse loomulikult soovitab OCCO disainer selles etapis ka omalt poolt kõikidele mööblitükkidele sobivaid viimistlusi või kangaid.

Seejärel toimub 3D-piltide loomine ning valituks osutunud toodete virtuaalreaalsesse keskkonda asetamine. Sellisel moel on võimalik saada korrektne ettekujutus ruumi dünaamikast ja värvide harmooniast ning näha, kus on kontori kitsaskohad. Nähes kõiki oma sisustusotsuseid terviklikult ühes ruumis koos, on palju lihtsam otsuseid langetada ning veenduda enda valikutes ja visioonis.

.

Virtuaalreaalsus pakub emotsioone

Oleme loonud sisustuslahendusi väga paljudesse ruumidesse ning esitlenud nägemusi kirjeldava kataloogi, plaanilise lahenduse ja nüüd ka 3D-piltide ning VR-lahendusena. Oleme näinud, et kataloogi ja plaanilise lahenduse puhul tekib kliendil palju küsimusi selle kohta, kuidas kõik täpselt välja näeb, millised on kangad jne. 3D annabki võimaluse kliendi visiooni täielikult ellu viia ning seejärel VR-prillide abiga see visioon ellu äratada. See on tõhusaim lahendus, mis tekitab samas ka palju emotsioone, sest tulemus on sedavõrd käegakatsutav ja arusaadav.

.

Teeme koostööd kinnisvaraarendajatega

VR-lahendus on olnud oluline abimees erinevate kinnisvaraarendajate jaoks, kes ehitavad suuri büroohooneid. OCCO personaalne teenindus ja professionaalsed lahendused tagavad, et koostöö on sujuv ning lõpptulemus kvaliteetne.

Kui sul on huvi OCCO pakutava 3D ja virtuaalreaalsuse vastu, siis võta julgelt meiega ühendust, muudame hea meelega sinu visiooni virtuaalreaalsuses reaalsuseks: occo@occo.ee.

.
Jaga
Kommentaarid