Kodune elektrijaam

NIBE PV põhikomplektis on kümme päikesepaneeli elektrivõimsusega 3 kW, juhtmooduliga inverter ja paigaldustarvikud. Juhul, kui maja katusele mahub rohkem paneele, saab neid põhikomplektile juurde lisada. Kokku on NIBE PV moodulsüsteemis kaheksa valmiskomplekti. Päikesejaama saab luua vastavalt vajadusele võimsuse vahemikus 3 kW kuni 24 kW.

Uusim tehnoloogia

NIBE PV päikesepaneel koosneb monokristall ränielementidest, mille koostamisel kasutatakse novaatorlikku PERC-tehnoloogiat. Seesugused paneelid on ülimalt efektiivsed, võimaldades toota elektrienergiat ka kehvades valgustingimustes, sh hommikul ja õhtul ning isegi kehva põhjamaise ilmaga.

Oma elekter kodu tarbeks või müügiks

Ühendades NIBE PV päikesepaneelid NIBE soojuspumbaga saab kasutada päikesest toodetud elektrit hoone soojuspumba käitamisel või oma igapäevases majapidamises. NIBE soojuspump omab unikaalset funktsiooni, sest kasutab esmalt päikeseenergiat ja vajadusel alles võrguelektrit. Päikesepaneelide abil on võimalik katta üle poole, mõnikord isegi 100% soojuspumba elektritarbimisest. Kui päikesejaama toodang ületab koduse elektritarbimise, on võimalik müüa ülejääk elektrivõrku. PV süsteemi paigaldamiseks tuleb sõlmida elektrivõrgu ettevõttega väiketootja elektrileping.


NIBE UplinkTM – nutikodu keskpunkt

Erinevad nutiseadmed ühendab võrku efektiivne nutitööriist NIBE Uplink, mis reguleerib automaatselt kodukliimat ning kasutab elektrit kõige odavamal hinnaperioodil, vastavalt elektribörsi tunnihinnale. NIBE Uplink võimaldab juhtida ja jälgida nii soojuspumpa kui ka teisi võrku ühendatud seadmeid distantsilt, kas arvuti, tahvli või mobiiltelefoni abil.

Säästlik ja loodussõbralik

NIBE päikesepaneelid ja soojuspump toodavad Teie kodu tarvis puhast loodussõbralikku energiat äärmiselt mugaval viisil, aidates samas vähendada olulisel määral elektriarvet. Kombineerides maapinnast/õhust ja päikesevalgusest ammutatud energiat, on Teie käsutuses efektiivseim lahendus oma kodu energiasäästlikuks majandamiseks, mis ühtlasi kindlustab Teid ka elektrihinna tulevaste tõusude vastu.

Kliimaseade OÜ on NIBE soojuspumpade volitatud müüja ja paigaldaja. Firmal on juba 21 aasta pikkused kogemused soojuspumpade paigaldamisel ja hooldamisel. NIBE soojuspumbal põhineva küttesüsteemi projekteerimisel kasutab Kliimaseade OÜ spetsiaalset NIBE energia säästmise ja dimensioneerimise tarkvara, mille abil valitakse majale sobiv soojusump koos vajalike lisaseadmetega, arvutatakse aastane kokkuhoid võrreldes muu kütteliigiga, aastane ekspluatatsioonikulu ja tasuvusaeg.

Jaga
Kommentaarid