Kuigi reklaam võib olla vahel üsna meelelahutuslik, tükib ta sinder silma just siis, kui veebist olulist uudist või head lugemist otsid. Ja pole ka ime, sest ainuüksi Delfi keskkondades näidatakse erinevaid reklaame aastas kokku oma 12 miljardit korda.

Kuidas sellises kommertsinfo rägas paremini toime tulla? Reklaami vahelt leiad Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe, LP, Maalehe ja ajakirjade Kroonika, Anne & Stiil, Eesti Naine, Pere ja Kodu, Tervis Pluss, Maakodu ning Oma Maitse põneva sisu kergemini ülesse, kui liitud Delfi Kogupaketiga, sest selle omanikele näidatakse automaatselt vähem reklaami. Kaovad vilkuvaid tornbännerid ja all looklev reklaamriba, mis kisuvad tähelepanu põnevalt artiklit.

Saab ka 100% reklaamivabaks!

Kui sa ei taha näha ÜHTEGI vilkuvat ega üle lehe laiutavat reklaami või muud reklaambännerit, siis on veel üks võimalus. Delfi Kogupaketi tellimusele lisaks saad võtta vaid kolme euro eest juurde reklaamivabastuse teenuse, mis kaotab ära bännerreklaamid kõikidest Delfi kanalitest.

Üks liitumine, viis kasutajat

Lugesid õigesti – Delfi Kogupaketis on sinu ja veel nelja sõbra käsutuses sisukas lugemine igast teemavaldkonnat alates uurivast ajakirjandusest ja lõpetades perelugude ning toiduretseptidega. Samuti võid tellijana lugeda kahte eksklusiivset uudiskirja, millest ühte paneb kokku Ekspressi peatoimetaja ja teine annab soovitusliku nimekirja nädala parimatest lugudest. Ja veel! Kui koroonaviirus taandub, muutub soodsamaks ka Delfi Elamuse korraldatud üritustel osalemine tänu eripakkumistele, mida tehakse vaid Kogupaketi tellijateni.

Mis see maksma läheb?

Kui jagada Kogupaketi täishind viie kasutaja vahel, siis vaid 1,99 eurot kuus lugeja kohta. Aga enne, kui jõuame nii suurte numbriteni, kestab seitsmekuuline soodusperiood, kus:

  • esimene kuu maksab kokku 1 euro,
  • järgnevad kuus kuud 5 eurot.


Alles pärast seda hakkab kuutasu olema 9,99 eurot – Delfi, nelja ajalehe ja seitsme ajakirja sisu eest.

Aitäh, et võtsid nõuks liituda Delfi Kogupaketiga

Siit leiad lingid, mis aitavad sul panna meie digilahenduse enda jaoks nii kasulikult tööle, kui vähegi saab.

Jaga
Kommentaarid