Räägi, Peeter, kuidas sa otsustasid hakata salenema?

Elustiil oli muutunud palju istuvamaks ja mitteaktiivseks. Oli tekkinud „päästerõngas”, mis muutus iga päevaga ainult suuremaks. Olin proovinud ise kaloreid lugeda, aga mul ei olnud selleks tegelikult piisavalt teadmisi. Siis leidsin internetist hirmus hea meetodi, kuidas end kiiresti ja ilma liigse vaevata vormi saada.

.

Mida sa siis tegid, et end vormi saada?

Täitsin Stockholmi meetodi veebilehel testi. Sain kohe e-postiga oma toitumiskava ja hakkasin seda juba järgmisel päeval järgima. Kõik oli tehtud nii, et see, mida ma söön, paneb mu ainevahetuse tööle ja põletab selle rasva kõhukesest ära. Mulle meeldis veel ka see, et anti garantii – ma kas võtan kaalus alla või saan raha tagasi!

Kuidas õnnestus kava järgida?

See oli kerge, kõik oli arusaadav, mingeid üleliia peeni tooteid seal ei olnud. Olin šokis, kui kaaludes selgus, et võtsin juba dieedi esimese päevaga 2 kilo alla. Sain aru, et minu ainevahetusele oli tehtud täielik restart. Mul tekkis kohe hasart! Kokku olen selle meetodiga nüüdseks alla võtnud 21 kilo. Tunnen end energiliselt, immuunsüsteem toimib paremini ja ma näen palju parem välja. Ma ei kavatse saavutatu juurde pidama jääda.

.

Mida sa soovitaksid teistele, kes veel kahtlevad, kas osta toitumiskava?

Siin ei ole midagi eriti mõelda – tellige Stockholmi toitumiskava ja saate sellise vormi, nagu tahate! Proovi seda meetodit ja küll sa näed – juba nädala pärast on tulemusi!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!
Tähelepanu! Kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui ise soovid, sest salenemiskava on sinu Stockholmi dieedi profiili all alati kättesaadav!

Jaga
Kommentaarid