Tahes-tahtmata saabub peagi hetk, kui otsid pühadehardusele vaheldust internetist ja külastad uudisteportaale. Just siis kulub marjaks ära ligipääs Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe, LP, Maalehe ja ajakirjade Kroonika, Anne & Stiil, Eesti Naine, Pere ja Kodu, Tervis Pluss, Maakodu ning Oma Maitse kõikidele lugudele, mis on nüüd koondatud Eesti kõige sisukamasse ja mitmekülgsemasse meediapaketti – Delfi Kogupaketti.

Kuid igavuse peletamine pole ainus põhjus, miks paketiga liituda. Delfi Kogupaketis on sinu käsutuses sisukas lugemine igast teemavaldkonnat alates uurivast ajakirjandusest ja lõpetades perelugude ning toiduretseptidega. Et rikastada ja väärtustada lugemiskogemust veelgi, näitame tellijatele automaatselt vähem reklaame. Samuti saavad Delfi Kogupaketi tellijad kahte eksklusiivset uudiskirja, millest ühte paneb kokku Ekspressi peatoimetaja ja teine annab soovitusliku nimekirja nädala parimatest lugudest.

Ja mis veel oluline! Kord, kui tõbi taandub ja saame vabamalt üritustel käia, ootavad sind eksklusiivsed pakkumised Delfi Elamuse korraldatud üritustele, mis tähendab, et lugemisele lisaks saad kogeda Delfi Kogupaketi tellijana häid emotsioone.

Mis see maksma läheb?

Kui jagada Kogupaketi täishind viie kasutaja vahel, siis vaid 1,99 eurot kuus lugeja kohta. Aga enne, kui jõuame nii suurte numbriteni, kestab seitsmekuuline soodusperiood, kus:

  • esimene kuu maksab kokku 1 euro,
  • järgnevad kuus kuud 5 eurot.


Alles pärast seda hakkab Kogupaketi kuutasu olema 9,99 eurot – Delfi, nelja ajalehe ja seitsme ajakirja sisu eest.

Aitäh, et võtsid nõuks liituda Delfi Kogupaketiga

Siit leiad lingid, mis aitavad sul panna meie digilahenduse enda jaoks nii kasulikult tööle, kui vähegi saab.

Jaga
Kommentaarid