Uudisena võimaldab Väikeliising lisada registreerimise sõiduki hinnale, et sõiduki tegelik sissemakse olekski null eurot. Eriti mängib see rolli siis, kui välismaalt toodud auto esmane arvelevõtmine lisab kulu 200 euro ulatuses. Täpsemalt kirjeldab võimalust Väikeliisingu esindaja Kaur Mets.

Kuidas protsess täpselt välja näeb?

Kui klient on saanud pakkumise, mille saab meie süsteemist ainult kümne sekundiga, saab ta tehingusse minnes valida, kas soovib registreerimissumma liisingusse lisada. Selliselt ongi auto soetamise kulu null eurot, kui kindlustus välja jätta.

Kui kaua peaks auto soetamiseks aega varuma?

Oluline on varuda sobiva auto valimiseks aega. Meie süsteemiga saab enda limiidi ette küsida ja siis rahulikult auto välja valida. Kui auto on juba leitud, saame tehingu samal päeval tehtud ja klientki saab auto samal päeval kätte.

Kui ruttu müüjale raha kohale jõuab?

Samuti tehingupäeval – enamasti teeme välkmakse poole tunni jooksul pärast allkirjastamist. Seetõttu eelistavad ka paljud müüjad meid teistele teenusepakkujatele.

Kui vana peab ettevõte olema, et saaks finantseeringut taotleda?

Meie puhul pole ettevõtte vanus või suurus oluline. Peamine on, et ei oleks maksehäireid ja kaastaotleja vastaks samuti nõuetele. Tingimused on sama paindlikud kui eraisikutele.

Samas juhime teie tähelepanu sellele, et tegu on finantsteenusega. Soovitame tutvuda tingimustega ja vajadusel pidada nõu spetsialistiga. Tingimused leiate aadressilt vaikeliising.ee.

Jaga
Kommentaarid