Pere ja Kodu ning Fazeri Kodusaia ühisele fotovõistlusele ootasime pilte lastest koduköökides toimetamas. Olgu selleks siis laste esimesed katsetused mõne retsepti järgi toidu valmistamisel, vanemate abistamine keerulisemate roogade tegemisel või juba kogenud pisikoka lemmikroa tegemine. Pole vahet, kas põnn õppis tegema oma lemmikvõileiba või segas sünnipäevakoogi jaoks tainast!

Pilte ootasime ajavahemikus 15.04-04.05 aadressile foto@perejakodu.ee.
Nüüd on aga aeg selgitada rahvahääletuse teel välja võitjad. Finaali valitud fotod on rahvahääletusel perioodil 05.05.–12.05.2020 ja auhindade võitjad selguvad 13.05.2020. Võitja selgitamisel läheb arvesse hääletuse tulemus ehk võitja valivad lugejad. Kõige enam hääli saanud pildi omanik võidab Fazerilt tervelt ühe kuu varu maitsvaid ja põnevaid pagaritooteid! Aga ilma ei jää ka teise ja kolmanda koha võitjad, keda ootab külluslik pagaritoodete nädala varu. Sama auhind ootab ka toimetuse lemmikut.

Pere ja Kodu ning Fazeri Kodusaia ühise fotokonkursi „Pisike kodukokk 2020” võitja on 1,5 aastane suur kokandushuviline Joosep (hääli 206), kes valmistas pildil kaneelirulle. Joosepile ja tema pere auhinnaks on Fazeri poolt ühe kuu varud, mis koosnevad maitsvatest ja põnevatest pagaritoodetest.

Pisike kodukokk 2020 võitja

Tulenevalt tehnilisest viperusest kuulutame välja aga kaks teist kohta. Esimene neist on 181 häälega Oliver ning teine 99 häälega Hugo-Björn. Kolmas koht kuulub aga 8-aastastele kaksikutele Serenale ja Ingerile (53 häälega), kes valmistasid lihavõttesaiu- jänkusid. Nende pered saavad auhinnaks küllusliku pagaritoodete nädala varu Fazerilt.

Pisike kodukokk 2020 2. koht

Pisike kodukokk 2020 3. koht

Toimetuse lemmikuks osutus aga 2-aastane Jesper, kes võitis samuti
küllusliku pagaritoodete nädalase varu Fazerilt.


Pisike kodukokk 2020 toimetuse lemmik

Aitäh kõigile osalejatele ning palju õnne võitjatele!
Jaga
Kommentaarid