Juhatuse koosolek sai läbi ning Delfi reporter soovis Vakraga rääkida ning uuris kontoris, kas Vakra on veel kohal. Delfile anti kiirelt vastust: "Vakra ei soovi rääkida,". Ajakirjanik ja fotograaf väljusid õue ning vaatasid ringi ega märganud teda, kuid vaadates sotside koosolekuruumi aknast sisse, ilmnes, et mees on veel kohal. Tundus, justkui oleks toasolijad all konutanud ajakirjanikke märganud ning püüdnud end varjata pabertahvli taha. Seda Vakra hiljem eitas.

Minutid hiljem tuli Vakra õue ning oli intervjuu osas ümber mõelnud ning oli valmis Delfiga rääkima. Meenutuseks, seda on varem juhtunud, kui Vakralt on enam kui keeruline kommentaari saada.

Delfi uuris, kas plagiaadiskandaal sai saatuslikuks, et ta riigikokku ei pääsenud. Vakra sõnas, et valijad otsustavad, kes riigikokku saab. Mis aga tema lõputöösse puutub, siis pall on Vakra sõnutsi jätkuvalt ülikooli käes. Ühtlasi lisas ta, et saab alles 38 ehk jõuab elu jooksul veel ülikoolis käia.

Oma häältesaagi kohta lausus Vakra, et see on kõva tulemus, pole sugugi vähe. Ta peab kampaaniat õnnestunuks. "Olen iga hääle üle rõõmus." Ta sai Tallinna Nõmme ja Mustamäe ringkonnas 1439 häält. Eelmistel riigikogu valimistel kogus Vakra samas ringkonnas 4132 häält, rohkem kui ülejäänud sotsid kokku.

Mis Vakra nüüd üldse edasi teeb? "Täna lähen koju, panen lapse magama, olen perega," rääkis Vakra. Aga homme? Vakra sõnas, et ärkab üles, teeb lapsele putru ja siis läheb igapäevaste toimetustega edasi.

Nähtavalt loos häiritud, postitas Vakra hiljem Facebooki, et väited tema varjumisest on valed. Vakra kommenteeris veel videointervjuu järgselt lisaks, et teda otsinud ajakirjanikud oleksid võinud talle viimaste nädalate vältel lihtsalt meili saata.