Tema kandidatuuri toetati neljapäeval Moskva linna ja oblasti ning mitme teise Venemaa piirkonna valijate algatusgrupi koosolekul.

Koosolekul moodustati 127-liikmeline initsiatiivgrupp, kuna Venemaa presidendivalimiste seaduse kohaselt peab sinna kuuluma vähemalt sada inimest.

Koosolekut juhtinud nimekas majandusteadlane, riigiduuma saadik Sergei Glazjev ütles, et Boriss Jeltsin tegi otsuse presidendi ametikohalt tagasi astuda "töötajate ja kogu rahva tohutul survel". "Ent selleks, et jeltsinism kui ajastu, mis on teinud riigile tohutut kahju, lõpeks, tuleb meil võita," kinnitas Glazjev.

Riigiduuma teise ja kolmanda koosseisu saadik Tamara Pletnjova ütles, et patriootlike rahvajõudude kandidaat võib võita juba presidendivalimiste esimeses voorus, kui tema usaldusmehed paljastavad, et peaminister, presidendi kohuseäitja Vladimir Putin on "Jeltsini käsilane".

Venemaa Kommunistliku Noorsooliidu esimene sekretär Konstantin Zhukov kinnitas, et tema organisatsiooni keskkomitee pleenum otsustas juba ammu seada üles Zjuganovi kandidatuuri. Zhukov avaldas veendumust, et Zjuganovi võit on vältimatu, kuna talle ei olevat praegu mingit alternatiivi.