Clinton ütles investeerimispanga tegevdirektorile Lloyd Bankfeinile konverentsil Lõuna-Carolinas, et kui Teheran peaks pommi valmistamise suunas liikuma, tuleb Washingtonil sekkuda, aga mitte maavägedega. „Iraanile tuleb avaldada vajalikku survet,“ rõhutas Clinton.

Endine välisminister rääkis sellest 2013. aasta juunis. Esialgne kokkulepe tuumakõneluste alustamiseks Iraani ja maailma suurjõudude vahel saavutati alles sama aasta detsembris.

Samal üritusel kuu hiljem vihjas Clinton, et Iisraelil endal ei ole piisavalt sõjalist võimekust, et Iraani tuumakomplekse rünnata. Ühtlasi aga rõhutas endine välisminister ka vajadust leida diplomaatiline lahendus.

USA ametnike sõnul on üha rohkem tõendeid selle kohta, et Venemaa valitsus varustab WikiLeaksi häkitud e-kirjadega, et halvendada Clintoni ja parandada Donald Trumpi positsiooni novembrikuistel presidendivalimistel.

WikiLeaks jätkab demokraatide presidendikandidaadi kampaaniameeskonna juhi John Podesta e-kirjade avaldamist, lubades veel enne 8. novembri valimispäeva avaldada kõik 50 000 e-kirja.

Clinton keeldus pühapäeval kommentaaridest.