Ajaleht The Los Angeles Times kirjutab, et Palini arvates aitaks see samm tugevdada Ameerika Ühendriikide presidendil oma positsioone ja kinnistada valijate toetust järgmistel presidendivalimistel.

Vabariiklikku Parteisse kuuluv ja telekanalisse Fox News analüütikuna töötama siirdunud alaskalanna Palin tegi sellise avalduse telesaates Fox News Sunday.

Samuti soovitas Palin anda praeguses Iisraeli-Palestiina konfliktis täielik toetus juutidele, märgib Press TV. Tema sõnul aitaks just jõupoliitika jääda Obamal järgmiste valimiste järel edasi võimule.  

Ta märkis, et kahtleb Obama võidus, kui valimised peaksid toimuma just nüüd. Ta lisas, et Obama lähikond annab presidendile „valesid nõuandeid” ning soovitas administratsiooni juhil ja peaprokuröril erru minna.

Sarah Palin ei välistanud, et temast endast saab 2012. aasta valimistel demokraat Obama konkurent. Küsimus naise edasisest poliitkarjäärist pärast John McCaini põrumist 2008. aasta valimistel tõstatus peale tema edukat esinemist 6. veebruaril toimunud parteikongressil, kus rahvas hakkas teda toetavaid loosungeid skandeerima.

USA suhtub vaenulikult Iraani tuumaprogrammi ja kahtlustab, et Teheran üritab selle raames hoopis tuumarelva luua. Washington on selle seisukoha propageerimiseks edukat lobitööd teinud ja ärgitab ka teisi riike enda poolele asuma.