Infoagentuuri RIA Novosti teatel intsidendis keegi kannatada ei saanud. Sündmuskohale saabusid militsionäärid, päästetöötajad ja sapöörid.

Infoportaali VL.ru teatel kukkus õppe reaktiivmürsk vaid meetri kaugusele majast, kuhu tekkis suur lehter. Esimese korruse akendel purunesid klaasid. Intsident toimus kell 13.30 kohaliku aja järgi.

Vaikse ookeani laevastikust öeldi, et mürsu tulistas välja üks Amuuri lahe akvatooriumis viibinud allveelaevatõrje korvettidest, mis osaleb pühapäevasel mereparaadil, kus ta demonstreerib oma tulejõudu.

Miks reaktiivmürsk muutis lennu ajal oma trajektoori ja maandus Leonovi tänaval asuva 9-korruselise elumaja ees haljakul, seda laevastiku esindajad selgitada ei osanud.

Sündmuskohal töötanud sapöörid kaevasid õppemürsu lehtrist välja ja viisid endaga kaasa. Loodud on erikomisjon, mis uurib juhtunut. Laevastik on juba teatanud, et on valmis kiiremas korras likvideerima oma kulu ja kirjadega mürsutabamuse tagajärjed.

Analoogne juhtum leidis aset mai lõpus ka Soome lahe akvatooriumis, kus õppelaskmisi teostanud Vene korvett tulistas kunagi Soomele kuulunud Viiburi rajoonis asuvat Pesotšnoje (Inoniemi) alevit, kus praegu asuvad Peterburi elanike suvilad.  

Kokku tulistas Balti mere laevastiku sõjalaev automaatkahurist AK-630 suvilarajooni umbes kümme korda. Keegi intsidendis viga ei saanud.

Sel aastal tähistatakse Venemaa mereväe päeva 26. juulil.