Kolmapäeval tõi oma valimisarsenalist ründereklaamid välja Clintoni kampaania, meenutades, kuidas Trump viib ärimehena töökohti USA-st välja.

Reedel ilmus märksa oskuslikum klipp, kus võeti luubi alla Trumpi sidemed Venemaaga.

„Me ei tea, miks Trump Putinit kiidab,“ algab reedel avaldatud reklaam. „Me ei tea, miks Putin Trumpi kiidab. Me ei tea, miks neil on ühesugune välispoliitika. Me ei tea, miks Trumpi nõunikud on Putiniga seotud. Me ei tea, miks Venemaa üritab neid valimisi mõjutada… või miks Trump neid selles julgustab. Me ei tea, kui palju on Trumpil Venemaal investeeringuid… või kui palju on nemad temasse investeerinud. Me ei tea, mis toimub ja Donald ei ütle meile. Me jätame oletuste tegemise teile.“ Retooriliste küsimuste vahele pikitakse Trumpi tsitaate koos vabariiklaste seas autoriteetsete tegelaste kriitiliste kommentaaridega.

Laupäeval ilmus järgmine ründav klipp, kus loetletakse üles Donald Trumpi viimase nädala saavutused: imikuga tülinorimine, arvamusavaldus, et seksuaalne ahistamine on ohvri enda probleem, langenud sõduri sugulaste solvamine, asjatundmatud märkused Krimmi kohta ja nii edasi.


Ka Trump tuli laupäeval välja ründereklaamiga, mille põhisõnum on, et Hillary Clinton on rikkis robot, kes ei tule kõnepidamisega toime. Samuti on Clintoni suhu pandud väide "Me tõstame keskklassi makse."

Tegelikult ütles Clinton esmaspäeval peetud kõnes täpselt vastupidist: mitte "are going to raise" ehk "tõstame", vaid "aren´t going to raise" ("ei tõsta"), nagu tema kõne eelnenud osast on hästi aru saada. Nii kuulsid saalis olnud reporterid ja nii oli kirjas tema kõne tekstis. Ent soovi korral on hääldusest võimalik kuulda ka vastupidist. Sama võtet kasutas Trumpi toetajad ka reedel sotsiaalmeedias levitatud klipis, kus Clintoni jutule pandi alla maksude tõstmisele viitavad subtiitrid. "Aren´t" on samas klipis aeglustatud heliga isegi kergemini kuulda, ent inimene eelistab silmadega saadud infot.

Korrektsem oli juuli lõpus avaldatud reklaam, kus meenutatakse Clintoni kui välisministri ametiaja suurimaid skandaale - Benghazi 2012. aastal toimunud rünnak diplomaatide vastu ja eraserverist saadetud e-kirjad. Klipi lõpus kõlab ilmselt Clintonile kuuluv deemonlik naer ja ekraanile ilmub soovitus: "Ärge laske end uuesti lollitada!"