Hlopunova lisas, et Rosgeologija juhile Roman Panovile tehti noomitus.

Hiljuti hakkas internetis levima mängustriimi video, milles Gorring räägib oma alandavast suhtumisest alluvatesse, ähvardab teisi mängijaid seksuaalse vägivallaga, solvab endaga samas toas olnud inimesi ja kõike seda saadab valimatu ropendamine.

Gorring on sündinud 1978. aastal ning ta on lõpetanud Moskva Suvorovi sõjakooli ja kaitseministeeriumi sõjalise ülikooli. 2011. aastast on ta olnud juhtivatel kohtadel välismaa kaevandusfirmades ja investeerimisfondides.

Rosgeologijasse läks Gorring tööle 2015. aastal peadirektori esimeseks asetäitjaks. 2018. aastast on ta ka ettevõtte arengubloki ja kommertstegevuse juht.

Vene meedia teatel kandis Gorring varem nime Ruslan Ganižev.

Telegrami kanalites avaldati video mängustriimist Twitch, kus Gorring mängib mängu PUBG, vahendab Znak.com.

„Ma tekitan sulle tõsiselt vähi, kui sa veel mulle ühe sõna ütled või kirjutad! Lõpeta laat! Ma saan homme tema aadressi teada ja tuleb *****!” ütleb Gorring ühele kaasmängijale.

Koos Gorringiga on toas keegi noor naine, kes meest teietab. Gorring nõuab, et naine räägiks, kuidas ta tööle sattus ja mille eest vallandati ja pärast uuesti tööle võeti.

Naine selgitab sõnakuulelikult, et ostis kunagi Gorringile pileti mitte esimesse vaid äriklassi sellest ülemusele ette kandmata. Selle eest Gorring vallandas ta, aga kahe nädala pärast „andis armu” ja võttis uuesti tööle ühte Rosgeologija filiaali. Gorring lisab, et naine pidi hakkama tema jaoks „koputama”.

Pärast seda kurdab Gorring ilmekalt, et naised on omavahel arutanud, kellega neist ta on maganud. „Sealjuures kahest kiisust (nii nimetab ta naisi) kolme olen ma **** ja teie võtate ennast täis ja arutate, keda ma just *****. Mul on olnud neli printsessi, kõik olid pommid,” uhkustab Gorring.