Ühes osas on näha kaht relvastatud inimest rahulikult supermarketis ringi kõndimas ja oma teel inimesi tulistamas. Vahepeal räägivad nad mobiiltelefonidega, palvetavad ja tulistavad kõige pihta, mis liigub, vahendab CNN.

Vereloigus oigav mees üritab minema roomata. Püssimees tuleb tagasi ja tulistab teda uuesti.

Vahepeal otsivad ründajad laest valvekaameraid. Samas peidavad poekülastajad end kassaaparaatide taha ja mõned jooksevad elu eest. Mõned on liiga hirmunud, et liigutada ja kössitavad verisel põrandal.

Salvestus on tehtud 21. septembril, neli päeva kestnud piiramise esimesel päeval. Kuigi video on ilma hääleta, räägib õudus ohvrite nägudel iseenda eest.

Lisaks kahele ründajale supermarketis on salvestusel näha veel kaht, kes liiguvad läbi parkla. Nad avavad tule. Inimesed roomavad autode alla. Teised varisevad kuulidest tabatuna maha.

Rünnakus hukkus vähemalt 67 inimest, paljud said vigastada ja kümned jäid kadunuks.

Salvestused näivad kokku langevat rünnaku eest vastutuse võtnud rühmituse Al-Shabab kommentaaridega. Al-Shabab teatas rünnaku ajal Twitteris, et selle viisid läbi mehed. Eitati terrorismis kahtlustatava Briti naise Samantha Lewthwaite'i osalemist.

Al-Shabab teatas, et säilitas ründajatega kontakti, kui nad pantvangikriisi ajal Kenya vägede vastu võitlesid.

Parklas olnud ründajad ühinesid hiljem teistega kaubanduskeskuses. Neli meest hakkasid kokku koguma pantvange.

Rünnaku kohta on õhus veel palju küsimusi. Et kümned inimesed on endiselt kadunud, ei ole teada, kui palju inimesi ründajad tapsid. Ei ole teada ka seda, kui palju terroriste Kenya julgeolekujõud tapsid. Teadmata on ka see, kui palju tsiviilisikuid ja terroriste on maetud kaubanduskeskuse kokku varisenud osa betoonrusude alla.

Pole teada, kas neli videos esinevat terroristi vahistati või lasti kohapeal maha. Isegi ründajate koguarv on teadmata.

Hoiatus! Alljärgnev video sisaldab häirivaid kaadreid.