"Meie sõbrad olid meile pikka aega rääkinud, et peaksime seda erakordset linna külastama," rääkisid mehed ning kiitsid Salisbury katedraali 123-meetrist torni ja üht maailma vanimat töötavat kella.

„Me tulime siia [Suurbritanniasse] 2. märtsil, siis läksime raudteejaama sõiduplaani vaatama. Me saabusime Salisburysse 3. märtsil ja püüdsime läbi linna jalutada, aga pidasime vastu vaid pool tundi, sest see oli lume all,” ütles Petrov. „Loomulikult läksime me sinna, et näha Stonehenge’i, Old Sarumit (varaseim asulakoht Salisburys – toim), aga me ei saanud seda teha, sest igal pool oli porine lörts. Linna oli selle lörtsiga kaetud. Me saime märjaks, läksime esimese rongi peale ja tulime tagasi [Londonisse].

„Me veetsime Salisburys mitte rohkem kui tunni, peamiselt rongide vahe tõttu,” ütles Boširov. „Võib-olla me olime Skripali maja lähedal, aga me ei tea, kus see asub.”

Kui Simonjan küsis, kas neil oli kaasas novitšokki, eitasid nad seda rõhutatult. Siis küsis Simonjan, kas neil oli kaasas Nina Ricci parfüümi pudel, mida on tõendina näidatud.

„Kas pole tobe, kui korralikel meestel on naiste parfüüm? Toll kontrollib kõike, neil oleks olnud küsimusi, miks on meestel naiste parfüüm pagasis. Meil seda ei olnud,” seletas Boširov.

Nii Petrov kui ka Boširov kurtsid RT-le oma rikutud elu üle.

„Kui teie elu pahupidi pööratakse, ei tea te, mida teha ja kuhu minna. Me kardame välja minna, me kardame enda pärast, oma elude pärast ja oma lähedaste elude pärast,” ütles Boširov.

Küsimusele, kas nad on käinud hiljuti mõnes Euroopa riigis, vastasid mehed: „Kindlasti... Šveitsis käisime paar korda... Me veetsime aastavahetuse Šveitsis.”

Väidetavalt tegelevad mehed äriga, mis on seotud sportlaste toidulisanditega.

„Me uurime turgu, vaatame, kas on midagi uut, bioloogiliselt aktiivseid lisandeid, aminohappeid, vitamiine, mikroelemente.”

Simonjan teatas varem, et tegi Petrovi ja Boširoviga intervjuu.

„Ma ei tea, kellega teie eilse õhtu veetsite, aga mina veetsin selle Petrovi ja Boširoviga. Ma ei tee nalja. Kaming sun,” kirjutas Simonjan Telegramis, vahendab Interfax.

Hiljem ütles Simonjan telekanalile Rossija 24, et Boširov ja Petrov otsisid ta ise üles ja tahtsid suhelda. „Nad helistasid mulle mobiiltelefonile, ütlesid: „Tere, me oleme Petrov ja Boširov, tahaksime teiega suhelda,” ütles Simonjan.

Simonjan ei kahtle, et rääkis just nende inimestega. „Nad näitasid mulle passe ja puhtalt visuaalselt on nad avaldatud fotodel olevate inimestega sarnased,” teatas Simonjan.

Simonjani sõnul vastasid Petrov ja Boširov kõigile küsimustele põhjalikult, välja arvatud neile, mis puudutasid nende elukohta, lähedasi ja tuttavaid.