Twitteris on avaldatud muusikavideo nimega „Saakašvili feat. Avakov – BPP (2015)“.

Пошли хиты. Саакашвили feat. Аваков - БПП (2015). pic.twitter.com/y93Ftsznc3— Хуёвый Донецк (@Hy_Donetsk) December 16, 2015

Ukraina rahvusliku reforminõukogu istungil tekkis teisipäeval tõsine tüli Avakovi, peaminister Arseni Jatsenjuki ja Saakašvili vahel.

Avakov teatas Saakašvilile, et tema korruptsioonisüüdistused valitsuse liikmete aadressil on alusetud, tegi Saakašvili kõneviisi järgi (sellest loo pealkirjas „BPP“), nimetas teda „vargapoisiks“ ja nõudis, et Saakašvili suu kinni paneks.

Saakašvili omalt poolt teatas, et kavatseb isiklikult tõestada, et varas on Avakov ning Ukraina valitsus on korruptsiooni osas riigis esikohal.

Pärast sõnavahetust võttis Avakov tema ees laual olnud veeklaasi ja viskas selle Saakašvili suunas, läigatades selle käigus vett oma kõrval istunud välisministri Pavlo Klimkini ja justiitsministri Pavlo Petrenko peale.

Avakov teatas varem, et Saakašvili hakkas häält tõstma ja solvama, sest Avakov küsis, miks arutas Saakašvili ühe Odessa tehase erastamist „Vene oligarhi“ ja Uralhimiga.

Saakašvili sõnul käskisid Avakov ja Jatsenjuk tal Ukrainast lahkuda.